Retur

14 ZILE DREPT DE RETUR

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Conditii generale pentru retur:

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, produsele cărora le lipsesc accesorii. Returul se face în cutia originala  și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Dacă produsele de retur au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea. Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat.

PUTETI SOLICITA RETURUL DE PRODUSE IN URMATOARELE CAZURI:

  • Pur si simplu daca nu iti place cum arata produsul in realitate, poti returna produsul simplu si rapid iar banii ii primesti in contul tau bancar in 5 zile lucratoare de la returnarea coletului.  Taxa de transport aferenta returnarii produsului catre noi va fi suportata de dvs.
  • Produsul livrat nu corespunde specificatiilorde pe site (marime, culoare, model). In acest caz puteti solicita returnarea produsului sau schimbarea acestuia cu un alt produs de aceeasi valoare sau cu valoare diferita (cu plata diferentei sau cu rambursarea diferentei)
  • Produsul prezinta defect. In acest caz va rugam sa ne contactati in termen de 48 de orede la primirea coletului pentru schimbarea produsului sau pentru rambursarea contravalorii produsului comandat. In cazul in care produsul prezinta un defect, sau primiti un alt produs sau o marime gresita (cazurile 1 si 2), taxa de transport aferenta returnarii produsului catre noi va fi suportata de noi.

Produs cu masura nepotrivita. In cazul in care ati comandat un model care nu vi se potriveste, puteti schimba cu un alt model, dar taxa de transport aferenta schimbului va fi suportata de dvs.

 

CUM SE POATE SCHIMBA UN PRODUS?

Politica noastra de schimb presupune urmatoarele etape:
In cazul in care doriti sa schimbati produsul, ne contactati telefonic sau pe Facebook. Stabilim impreuna ce produs doriti, noi trimitem produsul nou catre dvs, iar dvs veti ambala produsul pe care doriti sa il schimbati si il veti da curierului atunci cand va ajunge cu noul produs la dvs.

 

CUM SE POATE RETURNA UN PRODUS?

Daca ati comandat un produs pe care doriti sa il returnati si sa va rambursam  contravaloarea, trebuie sa ambalati corespunzator produsul (plic cu bule), iar in colet sa ne lasati numele cu care ati plasat comanda si un cont bancar in care se poate realiza restituirea banilor. Coletul se va trimite de catre Dvs, prin curier. Transferul banilor se realizeaza in maxim 5-7 zile lucratoare, din momentul in care produsul a ajuns la noi.
Taxele aferente returului produsului va fi suportata de dvs, doar in cazurile in care produsul este deteriorat sau primiti un alt produs fata de cel comandat de dvs, taxa de transport va fi suportata de noi.