BRAND ROMANESC

Magazin Online de Incaltaminte

 0721-074-121
Email: contact@aleasa.ro

Informatii Utile

Intrebari frecvente

Sigur ca da, in cazul in care marimea comandata nu va este buna, puteti sa ne sunati sau sa ne scrieti pe facebook sau pe email, si noi va trimitem marimea potrivita prin curier. Cand curier ajunge cu noul colet, ii dati coletul vechi cu marimea nepotrivita.

Avem rugamintea ca perechea returnata sa fie in aceasi stare in care l-ati primit. Taxa de transport va fi platita de catre client in momentul preluari noului colet (20 lei)

Comenzile plasate inainte de ora 15:00 sunt livrate in 24 de ore sau in maxim 48 de ore (toata tara). Cele plasate dupa ora 15:00 sunt livrate in 48 de ore.

Pot aparea intarzieri la livrare din partea firmei de curierat, deobicei de sarbatori sau de black friday. Oricare ar fi cazul, veti fi notificat pe email /sms de o posibila intarziere de livrare.

Comanda fara griji, ai 14 drept de retur, daca nu-ti place cum arata produsul, il poti returna rapid. Rambursarea baniilor se face in cont bancar si dureaza maxim 5 zile, dupa ce produsul a ajuns la noi.

Poti sa ne suni si noi trimitem un curier pentru returnarea produsului, taxa de transport va fi achitata de catre client.

In cazul in care ai primit un produs cu specificatii diferite de cele pe care le-ai comandat (o culoare sau o marime diferita), ne anunti prin telefon sau pe facebook si noi trimitem produsul comandat prin curier. In acest caz, transportul  este gratuit.

Momentan lucram doar online. Speram ca in curand sa ne deschidem si primul magazin fizic.

Ai intrebari? Scrie un mesaj aici